Divendres amb…
Els “Divendres amb…” són trobades amb artistes i col·lectius que actualment són una referència en el seu àmbit perquè presentin els seus treballs i el seu recorregut artístic en un format amè, divertit i proper.

Aquest proper divendres 26 d’abril a les 20h. contarem amb la presència de Toru Morimoto i Tina Bagué amb The Japan Photo Project.

365 dies, 1 autocaravana, 60.000 fotografies, 2 punts de vista, un país: Japó, i molts quilòmetres recorreguts, donen com a resultat un llibre, una web, una exposició, The Japan Photo Project.
Toru Morimoto (Hyogo) i Tina Bagué (Barcelona) van dedicar tot un any a recórrer Japó de dalt a baix i fotografiar el país defugint les imatges estereotipades. L’objectiu final: crear un pont entre el Japó i el món, però també reflexionar sobre el viatge, el turisme, la traducció cultural i la (im)possibilitat de documentar una cultura.
El pròxim divendres 28 de juny tindrem l’oportunitat de conèixer aquesta experiència i veure algunes fotografies de la mà dels autèntics protagonistes.
http://www.japanphotoproject.com

Reserveu-vos la data!

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda