El 26 i 27 de novembre de 2010 a Ciutat Cultural Konex es va celebrar la segona edició d’Inspiration Fest Buenos Aires, la trobada que promou les indústries creatives en totes les seves expressions. Prop de 3.000 persones van participar de les gairebé 30 activitats, entre elles, conferències i workshops, amb destacades personalitats de l’ambient creatiu local i internacional.

L’objectiu del festival -inspirar a través de conferències nacionals i internacionals, workshops, instal·lacions, mostres, projeccions i espais de creativitat col·lectiva- va ser àmpliament superat, gràcies a la resposta del públic, que va participar activament de totes les seves propostes. Tant les xerrades com les activitats col·lectives es van realitzar amb la seva capacitat completa i en un entorn de companyerisme, que defineix l’esperit de la trobada. “Amb aquesta edició, Inspiration Fest es va consolidar com a esdeveniment inspirador i, el més important, com a espai d’expressió creativa per a tot tipus de públic”, va comentar Gonzalo Fargas, director del Festival.

ArtsMoved va contribuir amb el comissariat del dissenyador i artista espanyol Martín Ruiz d’Azua, que va realitzar diverses conferències i tallers a l’Inspiration Day, el preàmbul presentació del Festival, realitzat el 28 d’octubre a l’Espai Fundació Telefònica de Buenos Aires.

Fotos Inspiration Fest: DGCV
Fotos Martín Ruiz de Azua: Maia Croizet
www.inspirationfest.com
www.martinazua.com

Martín Ruiz de Azua i Gonzalo Fargas, director de l'Inspiration Fest