This content is only avaliable in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Els “Divendres amb…” són trobades amb artistes i col·lectius que actualment són una referència en el seu àmbit perquè presentin els seus treballs i el seu recorregut artístic en un format amè, divertit i proper.

Aquest proper divendres 18 de novembre de 2016 a les 20h. comptarem amb la presència de Conrad Roset.

A Conrad Roset (1984) se’l coneix internacionalment per ser un il·lustrador d’estil inconfusible. Ha exposat a galeries i museus de Nova York, Madrid, Londres i San Francisco, entre d’altres, a més d’haver estat reclamat per marques com Filmax i Adidas. Tanmateix, ha desenvolupat projectes també en altres àrees. El més recent és GRIS, un videojoc artístic que, a més de ser un repte per a l’equip que hi ha treballat, és una delícia. Divendres 18 de novembre tindràs una oportunitat única per conèixer la seva trajectòria, amb primícies incloses.

Reserveu-vos la data!

www.conradroset.com

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda

 

Artsmoved Caixaforum Conrad Roset

Artsmoved Caixaforum Conrad Roset