This content is only avaliable in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Els “Divendres amb…” són trobades amb artistes i col·lectius que actualment són una referència en el seu àmbit perquè presentin els seus treballs i el seu recorregut artístic en un format amè, divertit i proper.

Aquest proper divendres 29 de gener a les 20h. comptarem amb la presència de Guim Tió.

Guim Tió és un dels artistes plàstics amb més projecció de casa nostra. Treballa, sobretot, a partir de les imatges que trobem a les revistes de moda per proposar una crítica al concepte de bellesa i els estereotips del món de la publicitat i els mitjans de comunicació. Fent servir, principalment, la tècnica de la cera, aconsegueix crear un estil inconfusible i una simbologia pròpia, poblada de rostres inquietants i mirades gèlides. No té cap mèrit preveure que la seva obra, irònica i provocadora, continuarà obtenint reconeixements, aquí i a fora.

Reserveu-vos la data!

www.guimtio.com

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda

 

ArtsMaoved Caixaforum Guim Tió

ArtsMaoved Caixaforum Guim Tió

ArtsMoved Caixaforum Guim Tió Taiwan3

Guim Tió. Taiwan3

ArtsMoved Caixaforum Guim Tió Taiwan4

Guim Tió. Taiwan4

ArtsMoved Caixaforum Guim Tió Folio6

Guim Tió. Folio6