This content is only avaliable in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El cicle “Encuentros” és una cita mensual en Caixaforum de Saragossa amb els joves creadors més destacats del panorama actual. Compartiran amb nosaltres, d’una manera informal i còmplice, detalls del procés de creació i secrets de les seves trajectòries.

Aquest proper divendres 17 de febrer de 2017 a les 20h. comptarem amb la presència de Münster Studio.

Tot i que actualment té la seu a Barcelona, l’estudi de disseny gràfic i il•lustració Münster Studio va néixer a Saragossa, on es van especialitzar en treballs per a grups de música i promotors de concerts. Des del començament van començar a serigrafiar els dissenys al seu propi taller i van forjar així, el que seria la seva insígnia: la combinació del disseny gràfic amb tècniques d’impressió artesanals. El seu treball ha estat ressenyat a la premsa especialitzada i reconegut amb el Premi Enderrock a la millor portada del 2011 i el Premi MIN al millor disseny el 2016.

Reserveu-vos la data!

www.munsterstudio.com

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda

 

Münster Studio. Bootboy

Münster Studio. Bootboy

Münster Studio. Dog

Münster Studio. Dog

Münster Studio. Flex

Münster Studio. Flex