This content is only avaliable in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Divendres amb…
Els “Divendres amb…” són trobades amb artistes i col·lectius que actualment són una referència en el seu àmbit perquè presentin els seus treballs i el seu recorregut artístic en un format amè, divertit i proper.

Aquest proper divendres 27 de febrer a les 20h. comptarem amb la presència de Neus Ballús.

Què implica rebre quatre premis Gaudí i nominacions als Lux, els European Film Awards i els Goya per un primer llargmetratge? Què hi ha després de La plaga? Facilita el trajecte el reconeixement internacional a l’hora de superar les dificultats del cinema rodat a casa nostra en temps de crisi? Com és ser una directora jove en aquest món? Què significa fer cinema social?

Neus Ballús serà a CaixaForum per compartir amb nosaltres les experiències viscudes arrel de l’èxit del seu primer llargmetratge i, sobretot, els seus projectes actuals i les reflexions de qui és considerada una promesa del cinema català.

Reserveu-vos la data!

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda