This content is only avaliable in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Divendres amb…
Els “Divendres amb…” són trobades amb artistes i col·lectius que actualment són una referència en el seu àmbit perquè presentin els seus treballs i el seu recorregut artístic en un format amè, divertit i proper.

Aquest proper divendres 29 de maig a les 20h. comptarem amb la presència de Paco Roca.

Com viu el dia a dia un il·lustrador amb tants reconeixements? Quines conseqüències té rebre premis com el Premi Nacional del Còmic (2008) o el Premi a la Millor Obra espanyola al Saló del Còmic de Barcelona (2014)? Com es descriu l’experiència de veure en una pantalla de cinema allò que tu has pensat per un llibre? I els inicis, com eren?

Paco Roca (València, 1969) és un dels autors de còmic i il·lustració més ben valorats per crítica i públic. Amb ell, tanquem el cicle “Divendres amb…” d’enguany. És l’última oportunitat per descobrir a CaixaForum Barcelona la trajectòria d’un artista imprescindible del panorama actual.

Reserveu-vos la data!

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda

 

artsmoved-caixaforum-news-paco-roca-postal

artsmoved-caixaforum-news-paco-roca-Los-surcos-del-azar

artsmoved-caixaforum-news-paco-roca-arrugas

artsmoved-caixaforum-news-paco-roca-el-faro

artsmoved-caixaforum-news-paco-roca-La-metamorfosis

artsmoved-caixaforum-news-paco-roca-El-invierno-del-dibujante