This content is only avaliable in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Divendres amb…
Els “Divendres amb…” són trobades amb artistes i col·lectius que actualment són una referència en el seu àmbit perquè presentin els seus treballs i el seu recorregut artístic en un format amè, divertit i proper.

Aquest proper divendres 24 d’abril a les 20h. comptarem amb la presència de Zosen i Mina Hamada.

Com és la cultura urbana avui? Si el graffiti és un art, per què està rodejat de tantes prohibicions? És pos-sible alterar l’espai públic amb pintura plàstica, acrílics i aerosol? Com viuen dos artistes que no han nascut a Barcelona la relació amb les parets de la ciutat? Quins són els recorreguts que hi ha darrera de dos noms reconeguts de l’art urbà contemporani? Com es crea un estil a quatre mans?

Zosen i Mina Hamada són parella artística des que es van conèixer en una de les seves intervencions murals. Ell va néixer a l’Argentina, ella al Japó, però ja fa temps –la Mina 5 anys i en Zosen 25!– que resideixen a Barcelona, des d’on han donat la volta al món per omplir de colors parets i galeries.

Reserveu-vos la data!

Més informació:
www.caixaforum.com/agenda

 

artsmoved-caixaforum-news-zosen-mina-hamada-postal

artsmoved-caixaforum-news-zosen-mina-hamada2

artsmoved-caixaforum-news-zosen-mina-hamada1

artsmoved-caixaforum-news-zosen-mina-hamada3