ArtsMoved: Argentina 2009

La primera edició d’ArtsMoved va realitzar-se al 2009 i va tenir com a primer destí Argentina, on la galeria va recórrer tres ciutats (Buenos Aires, Rosario, Mar del Plata) per a presentar a 13 centres l’obra de 15 artistes.

Entre setembre de 2009 i gener de 2010, l’associació va realitzar la producció de la primera edició del Festival ArtsMoved de difussió i promoció de l’art català i balear. La galeria itinerant va recòrrer 3 ciutas (Buenos Aires, Rosario i Mar del Plata) per presentar en 13 centres l’obra de 15 artistes.

Amb la Colaboració de: Institut Ramon Llull, ThisIsNotaGallery, Trimarchidg, Inspiration Fest, Woouf, 90+10, Atypica i ClubBlast.

Veure el web de l’edició ArtsMoved 2009: Argentina

ArtsMoved: Xina 2010

Entre octubre i novembre de 2010, l’associació va portar a terme la producció de la segona edició del Festival ArtsMoved de difussió i promoció de l’art català i de les iles balears. Si el 2009, l’escenari varen ser varies ciudats de l’Argentina, al 2010 vàrem viatjar a Beijing.

20 joves talents de diferents disciplines van exposar la seva obra a llocs com el Ullens Center for Contemporary Art (UCCA), situat en el districte artístic 798, CoreLabs (New Media Art Production Center), en el districte artístic de Huantie i el Instituto Cervantes de Beijing.

Amb la col.laboració de: Institut Ramon Llull, UCCA, CoreLabs, Instituto Cervantes de Beijing, Woouf i Migas.

Visita la web del Festival: www.artsmoved.cat/festival